advert – a reklámblog

Kreatív, ötletes, szép és jó, esetleg lapos, ötlettelen, csúnya és rossz reklámok gyűjtőhelye, de szigorúan kerüljük az átlagosságot.

Friss topikok

  • Maxatee: Ja és még a zenei is jó :) (2007.10.16. 10:20) Blog Action Day

Linkblog

Címkék

action (1) ad (1) blog (1) bouncy (1) bravia (1) caterpillar (1) cérna (1) day (1) gumilabda (1) hernyó (1) környezet (1) lcd (1) leaves (1) média (1) műanyag (1) paint (1) palack (1) pet (1) piramis (1) recycling (1) reklám (2) san francisco (1) sony (1) spulni (1) tea (1) thai (1) top (1) tv (1) újrahasznosítás (1) unif (1) zöld (1) Címkefelhő

Archívum

Sony Braviát Egyiptomnak!

2007.10.15. 15:43 - wadidegen

Címkék: tv reklám sony paint san francisco lcd piramis cérna bravia spulni bouncy gumilabda

Gondolom, mindenki ismeri már a Sony Bravia LCD televízió reklámfilmjeit, nem is akarnám rogyásig ismételni, ha nem lenne meg bennem a teljesség igénye, de először is valami frisset, valami újat szeretnék mutatni. Kifejezetten az egyiptomi piacra szánt reklámfilm ez, tulajdonképpen az eredeti gumilabdás és a festékes szpot kontaminációja, de mégis újszerű, ráadásul ismét remek zenei aláfestéssel. (ha valaki ismeri a dalt, ne titkolja el, adott esetben több perces guglizást is megspórolhat nekem)

Itt az aktuális cukiság-szpot, New York belvárosában hömpölygő gyurmanyulakkal, ez is viszonylag új, de már mindenhol lehet róla olvasni, a lopás-gyanútól kezdve a stop motion technikáig, tessék utánanézni.
Legyen akkor már teljes a kép, ez itt a fröcskölő színekben tobzódó glasgow-i lakótelep és a komolyzene találkozása:

Ez pedig az eredeti koncepció, többszázezer gumilabda és San Francisco felhasználásával:

A bejegyzés trackback címe:

https://advert.blog.hu/api/trackback/id/tr90196964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása