advert – a reklámblog

Kreatív, ötletes, szép és jó, esetleg lapos, ötlettelen, csúnya és rossz reklámok gyűjtőhelye, de szigorúan kerüljük az átlagosságot.

Friss topikok

  • Maxatee: Ja és még a zenei is jó :) (2007.10.16. 10:20) Blog Action Day

Linkblog

Címkék

action (1) ad (1) blog (1) bouncy (1) bravia (1) caterpillar (1) cérna (1) day (1) gumilabda (1) hernyó (1) környezet (1) lcd (1) leaves (1) média (1) műanyag (1) paint (1) palack (1) pet (1) piramis (1) recycling (1) reklám (2) san francisco (1) sony (1) spulni (1) tea (1) thai (1) top (1) tv (1) újrahasznosítás (1) unif (1) zöld (1) Címkefelhő

Archívum

Blog Action Day

2007.10.15. 23:17 - wadidegen

Címkék: blog zöld újrahasznosítás környezet pet day műanyag palack action recycling





Ha már ilyen szép asszonánc keletkezett e blog születése és a Blog Action Day között, feltétlen illő továbbkürtölnöm a kezdeményezésüket. Ennek okán, azt hiszem, be kell számolnom arról is, hogy pumpás dezodort használok hajtógázas helyett, a PET palackokat laposra taposva helyezem a szelektív hulladékgyűjtőkbe, valamint igyekszem felvenni a harcot a nejlonzacskók hatalomátvételével. Javaslom, hogy legalább ennyit tegyen meg Ön is a szűkebb és tágabb értelemben vett környezete, közhelyesen szólva: a Föld jövője érdekében!

Illene valami tematikus hirdetést is közölnöm, ez itt annyiban még kapcsolódik is az előző poszthoz, hogy stop motionnel készítették. Ezután nézzenek meg egy angol és egy izraeli reklámot az előbbi arra tanít, hogy többé nem ciki a szelektív hulladékgyűjtés, hanem kimondottan a macsó attitűd része, míg az utóbbi ötletet ad a lakosság motiválására, itthon sem lennének elszórt pillepalackok mindenütt, ha készpénz ütné értük a begyűjtő markát. Végül pedig: válassza Ön is az üvegpalackot a műanyag helyett, mert szép, természetes és védi a környezetet!

A bejegyzés trackback címe:

https://advert.blog.hu/api/trackback/id/tr51197603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása